Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η στιγμή του τροχαίου με 210 χλμ/ώρα - «Αλέξανδρε δεν έχω πόδια»

«Κοιτάω τα πόδια μου και του λέω “Αλέξανδρε δεν έχω πόδια”»

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό των νεαρών επιβαινόντων, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε το Mega, η νεαρή συνοδηγός τραβούσε βίντεο και κατέγραψε τη στιγμή που το αυτοκίνητο τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Σχιστού. Το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες.

«Κοιτάω τα πόδια μου και του λέω “Αλέξανδρε δεν έχω πόδια”»

«Είχαμε βγει, τρέχαμε, χάσαμε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Έφυγε η μούρη και σκάσαμε επάνω στη νησίδα», είπε η 22χρονη. «Κοιτάω τα πόδια μου και του λέω “Αλέξανδρε δεν έχω πόδια”» θυμάται.

«Αν δεν ήταν 210 και ήταν 110, ίσως, και γω να είχα τα πόδια μου», προσθέτει.

Οι γιατροί ακρωτηρίασαν τα πόδια της 22χρονης συνοδηγού και το ένα του 28χρονου οδηγού. Ο πατέρας του, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι οι γιατροί θα προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό και του δεύτερου ποδιού.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμός και στο αριστερό» είπε ο πατέρας του 28χρονου στον Alpha.

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπίστούμε στο να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού» πρόσθεσε ο πατέρας του 28χρονου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ