Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο χειμώνας δεν έχει έρθει ακόμη - Πότε κρυώνει ο καιρός και φέρνει βροχές

Με σχεδόν ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες, θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού 

Με ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες, θα αποχαιρετήσουμε το 2023, σύμφωνα με τις προγνώσεις.

Ειδικότερα, ανοιξιάτικο παραμένει το σκηνικό του καιρού, ενώ δεν αναμένεται κάποια αξιόλογη μεταβολή τα επόμενα 24ωρα έως και την έλευση του νέου έτους, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων. Την Πρωτοχρονιά αναμένεται να αναπτυχθούν κάποιες τοπικές νεφώσεις, όμως οι θερμοκρασίες θα κινηθούν πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, από το Σάββατο ένα νέο σύστημα έρχεται στη χώρα μας και θα φέρει αραιή συννεφιά, αλλά δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή. Το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να σημειωθούν κάποιες βροχές κυρίως στο Αιγαίο και την Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ενδεχομένως κάποιο άλλο σύστημα από τα δυτικά θα επηρεάσει τον καιρό στη χώρα μας τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, από τις 3-4 Ιανουαρίου, είπε και πρόσθεσε πως «ο χειμώνας δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε ότι έως και την Πρωτοχρονιά θα επικρατήσει στη χώρα μας βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Αναλυτικά, ο διευθυντής της ΕΜΥ, έγραψε τα εξής:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sophia για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη: Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική
«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε», είπε το ρομπότ στους Έλληνες θαυμαστές της
Sophia για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη: Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική