Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λέσβο – Νεκρός ένας 20χρονος φαντάρος

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ

Τραγικό θάνατο βρήκε 20χρονος από τον Μεσότοπο της Λέσβου, που υπηρετεί την θητεία του στο στρατό, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 20χρονου οπλίτη εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού στην οποία αναφέρει ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 05 Ιανουαρίου 2024, o Στρατιώτης  Λ.Β., ετών 20, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λέσβου, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος, κατά την έξοδό του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος: «Σήμερα όλοι μας, ο Δήμος μας, η Δυτική Λέσβος, θρηνούμε την απώλεια ενός ακόμα νέου παιδιού μας, που άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον αβάσταχτο αυτό πόνο στους οικείους του παιδιού μας. Ας είναι όμως  η τελευταία φορά που το κάνουμε αυτό. Ας είναι η τελευταία φορά που πρέπει να πούμε τα αυτονόητα για την προσοχή μας στην οδήγηση και τους δρόμους μας που πρέπει να βελτιώσουμε..».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους