Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Φωτιά σε αποθήκη - Έκαψε 3 τρακτέρ και 3.000 μπάλες τριφύλλι

Η φωτιά ξέσπασε πιθανότατα από κεραυνό

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μια αποθήκη στη Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής. Η φωτιά που ξέσπασε πιθανότατα από κεραυνό εξαπλώθηκε γρήγορα στην αποθήκη την οποία κατέστρεψε ολοσχερώς όπως και την κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκονταν δίπλα σε αυτήν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των 120 φιαλών υγραερίου που βρίσκονταν μέσα σε αυτήν. Η φωτιά έκαψε τρία τρακτέρ, όλα τα γεωργικά μηχανήματα που βρίσκονταν στην αποθήκη καθώς και 3000 μπάλες τριφύλλι.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία οχήματα του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νιγρίτας, δύο του κλιμακίου Ροδολίβους και δύο από την Π.Υ. Σερρών. Προανάκριση για τους λόγους εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους