Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χιονίζει στο Πήλιο - Στα 10 εκατοστά έφτασε το χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο

Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής προβλήματα στην κυκλοφορία – Η ανακοίνωση του δήμου Βόλου

Χιονίζει στο Πήλιο και στα Χάνια το χιόνι έχει φτάσει τα 5 εκατοστά, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς.

Η χιονόπτωση είναι πιο έντονη στην κορυφή του Πηλίου και στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες όπου το χιόνι έφθασε τα 10 εκατοστά και το θερμόμετρο, στις 11:00, έδειξε -2 βαθμούς Κελσίου στα Χάνια και -4 στο χιονοδρομικό τους, όπου επικρατούν και ισχυροί άνεμοι.

Δείτε video από τα χιόνια στο Πήλιο:

 

Ανακοίνωση για την κακοκαιρία από τον Δήμο Βόλου

Στην πόλη του Βόλου βρέχει και η θερμοκρασία είναι 8 βαθμοί Κελσίου.

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζεται: «Συστήνουμε στους συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, και για τη δική τους προστασία αλλά και για να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων του δήμου, που βρίσκονται σε ετοιμότητα για να παρέμβουν αν τούτο απαιτηθεί».

Στις Σποράδες δεν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα παρά μόνο ισχυροί άνεμοι και για αυτόν τον λόγο δεν εκτελέστηκαν σήμερα τα δρομολόγια των οχηματαγωγών από το λιμάνι του Βόλου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους