Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Βέροια: Νεκρό μωράκι 6 μηνών – Χειροπέδες στην 37χρονη μητέρα του

Το παιδί μεταφέρθηκε με σοβαρά χτυπήματα στο Νοσοκομείο της πόλης όπου και κατέληξε

Σοκ προκαλεί ακόμη ένα φρικτό φερόμενο έγκλημα, λίγες ώρες μετά την εξιχνίαση της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά 37χρονη μητέρα στη Βέροια συνελήφθη για το θάνατο του μόλις 6 μηνών βρέφους της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγοράκι, περίπου έξι μηνών, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς, κατέληξε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα verianet.gr, το αγοράκι μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά οι οικείοι του βρέφους κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά στη συνέχεια το βρέφος μετέφεραν στο νοσοκομείο ο παππούς και η γιαγιά του από το Μακροχώρι, όπου διέμενε.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου το βρέφος δυστυχώς κατέληξε, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το τραγικό περιστατικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η μητέρα του βρέφους συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης οι παππούδες, με το εγγόνι στην αγκαλιά τους

Η ιστοσελίδα veriotis.gr, μεταφέρει μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο νοσοκομείο και αναφέρουν ότι ο παππούς και η γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το εγγόνι τους -παιδί της κόρης τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος έδειχνε να είναι κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε έδειχνε κάποια αντίδραση. Όπως έλεγαν οι παππούδες, η κόρη τους πάσχει από βαριά κατάθλιψη. Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας για την ανάνηψη του βρέφους. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατίναξαν ΑΤΜ στις Αλυκές του Βόλου
Όλες οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κάμερες της περιοχής - Άγνωστο παραμένει το ποσό που άρπαξαν
Ανατίναξαν ΑΤΜ στις Αλυκές του Βόλου