Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ημαθία: Απολογείται σήμερα η 37χρονη μητέρα που σκότωσε το έξι μηνών βρέφος

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Στον ανακριτή Βέροιας απολογείται σήμερα η 37χρονη που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της, στο Μακροχώρι Ημαθίας. Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, το βρέφος έφερε κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και στην στοματική κοιλότητα, ενώ ο θάνατός του προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να μην γίνει η αυριανή ψηφοφορία ανά πρόσωπο και αδίκημα»
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»
Είμαστε και εμείς θύματα αυτού του καθεστώτος. Αυτό το καθεστώς των μουλάδων έχει φέρει τον θάνατο και την καταστροφή στον κόσμο
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»