Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου - Πυροβόλησαν δεκάδες φορές

Ενέδρα θανάτου- Βρέθηκαν 80 κάλυκες

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 44χρονος άνδρας έξω από βενζινάδικο στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στο Νέο Κόσμο, μετά από επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα ήταν ο υπεύθυνος του πρατηρίου υγρών καυσίμων και βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα όταν τον πλησιάσαν οι δράστες, με τζιπ πολυτελείας, και πυροβόλησαν εναντίον του δεκάδες φορές με πυροβόλο όπλο και αυτόματο οπλοπολυβόλο.

Το θύμα παρέμεινε μέσα στο όχημά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλλεξαν πάνω από 80 κάλυκες. Έχουν επίσης αποκλείσει το σημείο και ερευνούν την περιοχή, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν και από βιντεοληπτικό υλικό τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τις αρχές, το θύμα είχε σχέσεις με τη νύχτα και είχε απασχολήσει παλαιότερα για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στον Πειραιά. Τότε είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Open, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο ένα τέταρτο μετά την δολοφονική επίθεση στην περιοχή του Σχιστού. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, το όχημα ήταν ενοικιασμένο με leasing.

Όσον αφορά το θύμα, το Open ανέφερε ότι ήταν μέσα στον μεγάλο φάκελο, με πάνω από 200 ονόματα της Greek Mafia, που είχε σχηματίσει το 2010 το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών. Μάλιστα, φέρεται να ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση σχεδιασμού επίθεσης σε ανώτατη δικαστικό λειτουργό.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους