Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης – Είχε σπάνιο καρκίνο

Έπασχε από Λέμφωμα Burkitt, μια σπάνια μορφή καρκίνου – Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες, που έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή είχε κάνει έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του, το οποίο και καλύφθηκε μέσα σε μία μέρα.

Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους