Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση

Σε σταθερή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Π&Α Κυριακού», νοσηλεύεται ο 4χρονος από τα Μέγαρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με ενημέρωση των γιατρών, ο 4χρονος αποσωληνώθηκε.

Ειδικότερα, βάσει της νεότερης ιατρικής ενημέρωσης, ο 4χρονος Ρομά που νοσηλεύεται στο Παίδων «Π&Α Κυριακού» από τις 10 Ιανουαρίου με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα, χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης στις 12 Ιανουαρίου.

Ο 4χρονος αποσωληνώθηκε την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου, ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Ο 4χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τα τρία ανήλικα αδέλφια του (αγόρια 11,10 και 8 ετών), τα οποία εισήχθησαν στις 11 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο, κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας:

  •  Έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων.
  •  Έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή.
  • Παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη τόσο στη Λαμία όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού Μεγάρων, όπου ζούσαν τελευταία, ήταν άκαρπες.

Πηγή: Naftemporiki

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν