Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καλλιακμάνης: Πιθανόν «εισαγόμενοι» οι εκτελεστές του 44χρονου στο Νέο Κόσμο

«Ωστόσο αμφιβάλλων για τον επαγγελματισμό τους »είπε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής

Πιθανόν οι εκτελεστές του 44χρονου «Ζαμπόν» στο Νέο Κόσμο να είναι Βαλκάνιοι, εκτιμά η αστυνομία, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πιο πιθανό να είναι βαλκάνιοι εκτελεστές, υπήρχε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο από το Μιλάνο, όλο αυτό δείχνει μία οργάνωση. Για τον επαγγελματισμό τους ωστόσο αμφιβάλλω, κάποιος τους ενημερώνει ότι βρίσκεται εκεί ο 44χρονος και έπειτα οι δράστες μεταβαίνουν στο σημείο», δήλωσε.

«Πολλοί ήθελαν τον ‘Ζαμπόν’ νεκρό, είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον εκτελέσουν, o ίδιος ήταν ψιλιασμένος, καθώς είχε μέσα στο τσαντάκι του ένα Glock και στο αυτοκίνητο ένα καλάσνικοφ».

Ο κ. Καλλιακμάνης αναφέρθηκε στο πιθανό σενάριο ο 44χρονος να ξέφευγε της επίθεσης: «Αν ο 44χρονος κατάφερνε να ξεφύγει, εντός του 2024 θα είχαμε πολλά συμβόλαια θανάτου γιατί όλοι ήξεραν ότι ήταν από τους πιο σκληρούς».

 

«Δεν υπήρχε επαγγελματισμός»

Σχετικά με τον επαγγελματισμό των δραστών ο ίδιος δήλωσε: Θεωρώ ότι δεν υπήρξε επαγγελματισμός καθώς στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν πολλές κάμερες, φαίνεται πως οι δράστες δεν έκαναν σενάρια για το πως θα προσεγγίσουν τον στόχο», τόνισε.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους