Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία στο Ζεφύρι: Κατέληξε η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βενζίνη

Την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλευόταν άφησε η 45χρονη που δέχτηκε επίθεση με εύφλεκτο υλικό από τον σύζυγό της

Το δεύτερο θύμα γυναικοκτονίας μετρά η Ελλάδα ήδη από τις αρχές του 2024, μετά τον θάνατο της 45χρονης γυναίκας, την οποία ο 51χρονος σύζυγός της περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια, της έβαλε φωτιά στο Ζεφύρι.

Η 45χρονη, παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε, κατέληξε την Δευτέρα (15/1) στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που είχε σε όλο της το σώμα από την επίθεση που δέχτηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (08/01), με τον 51χρονο να συλλαμβάνεται άμεσα από τις αρχές.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο 20χρονος γιος του ζευγαριού μαζί με τα ανήλικα παιδιά του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη μητέρα του.

Η δολοφονηθείσα έφερε εγκαύματα στο 90% του σώματός της.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η Γυναίκα (Ε.Τ.) 45 ετών, ημεδαπή, Ρομά που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 08/01/2024 με Θερμικά Εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος), κατέληξε, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/2024 στην Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Πηγή: News 24/7

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο