Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρτύριο για ανήλικη: Την βίαζε από τα 8 της ο σύντροφος της μητέρας της

viasmos-gynaika

O 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε 56χρονος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος, που γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας, εντοπίστηκε στην περιοχή των Πατησίων, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, και ακολούθως συνελήφθη.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπάγγελτης προανάκρισης σε βάρος του συλληφθέντος, καθώς, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, έπειτα από καταγγελία που υπεβλήθη στην Υπηρεσία στις 15/1/2024, ο 56χρονος για περίπου επτά προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις με μια ανήλικη γεννηθείσα το 2008, ήτοι από τότε που αυτή ήταν στην ηλικία των οκτώ ετών περίπου, αλλά και κατ' εξακολούθηση μέχρι σήμερα, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητά της αλλά και τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με την μητέρα της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχοντας αναπτύξει επικοινωνία μαζί της μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, μετά από δική του απαίτηση, η ανήλικη του απέστειλε, στο κινητό του τηλέφωνο, φωτογραφία της, που απεικονίζει γυμνό μέρος του σώματός της, κατά τρόπο που προδήλως προκαλεί γενετήσια διέγερση.

Κατόπιν παραγγελίας του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 56χρονου προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τον εντοπισμό ναρκωτικών μέσα σε σχολείο της Πάτρας
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στα σχολεία της Πάτρας- Κρυμμένα στα ρολόγια της ΔΕΗ οι ουσίες
Βίντεο ντοκουμέντο από τον εντοπισμό ναρκωτικών μέσα σε σχολείο της Πάτρας