Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Μεσολόγγι για τις έρευνες για τον Μπάμπη, εθελοντές από Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού – Στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο 50χρονος κρεοπώλης

Εθελοντές από τη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν στο Μεσολόγγι προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες για τον αγνοούμενο Μπάμπη. Συγκεκριμένα, εθελοντές από τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) μεταβαίνουν στην περιοχή προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό του αγνοούμενου. Στις έρευνες θα λάβουν μέρος εθελοντές του ΟΦΚΑΘ και από Σέρρες, Γιάννενα αλλά και το Αγρίνιο.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο ΟΦΚΑΘ αναφέρει:

Ενημερώνουμε ότι η ομάδα ξεκινάει για Μεσολόγγι κατόπιν εντολής της οικογένειας Κούτσικου και του κ. Γιωργος Τσουκαλης για να βοηθήσει στις έρευνες τις κρατικές αρχές για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου.

Θα διαθέσουμε έμπειρους εθελοντές στην έρευνα καθώς και όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε.

Η προσπάθεια μας αυτή θα ενισχυθεί με εθελοντές μας από τις βάσεις ετοιμότητας Σερρών, Ιωάννινων και Αγρινίου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δρακόντεια μέτρα για την απολογία του 50χρονου κρεοπώλη

Εν τω μεταξύ, στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, έχει μεταφερθεί ο 50χρονος κρεοπώλης, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, για την υπόθεση εξαφάνισης ενός 31χρονου.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η αστυνομία, ενώ συγγενείς και φίλοι του 31χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο φωνάζοντας συνεχώς «Πού είναι ο Μπάμπης;».

Υπενθυμίζεσαι ότι ο 50χρονος είχε οδηγηθεί για πρώτη φορά στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα. Παράλληλα, συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου προκειμένου να εντοπιστεί ο αγνοούμενος 31χρονος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ