Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακιστέος ο 50χρονος στο Βόλο που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου – Μέχρι σήμερα ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό

Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου για τον 50χρονο από την Αργαλαστή, που σκότωσε τον 33χρονο βιαστή της κόρης του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του gegonota.news, τα μέλη του Συμβουλίου υιοθέτησαν τελικά την πρόταση της εισαγγελέως και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 50χρονου, ο οποίος μέχρι σήμερα παρέμενε σε κατ' οίκον περιορισμό εξαιτίας της διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή. Μετά τη σημερινή απόφαση ο 50χρονος παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.

 

Πώς έγινε το περιστατικό στο Βόλο

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο, πυροβολώντας τον πάνω από τον αφαλό εξ επαφής, και αμέσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε μάθει από την 18χρονη σήμερα κόρη του ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης συζύγου του τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο ιστορικός Κωνσταντίνος Σαμουρκασίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη «σημασία της ιστορικής μνήμης σήμερα και στο...
Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Δανιηλίδης: Μητροπολιτικό πάρκο στη ΔΕΘ, συνεδριακό και εκθεσιακό στη Σίνδο
Τι συζήτησε αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών για την μετεγκατάσταση της Έκθεσης με τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών και μέλη της διοίκησης του δήμου
Δανιηλίδης: Μητροπολιτικό πάρκο στη ΔΕΘ, συνεδριακό και εκθεσιακό στη Σίνδο