Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε σορός - Εκτιμάται ότι πρόκειται για τον Μπάμπη

Δεν έχει επιβεβαιωθεί η εύρεση της σορού

Μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες αυτή την ώρα έχουν επικεντρωθεί στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, στην περιοχή Ευαγγελίστρια, που είναι βαλτώδης, όπου εντοπίσθηκε σορός και εξετάζεται αν πρόκειται για τον επί 18 ημέρες αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής. Ωστόσο μια πρώτη ταυτοποίηση έχει γίνει από τα ρούχα, αφού ταιριάζουν με αυτά που φορούσε ο Μπάμπης την ημέρα της εξαφάνισής του. Τη σορό εντόπισε εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη η απολογία του 50χρονου κατηγορούμενου. 

Ειδικότερα, στις 7 το πρωί και υπό άκρα μυστικότητα, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί με υπόμνημα.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης;» ενώ την ίδια στιγμή το δικαστικό μέγαρο είχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεχίζονται στο Μεσολόγγι, ενώ σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Χρήστο Στρατουλάκο, ο 50χρονοςπου κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Πηγή: skai

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS - Έρχονται βαριά πρόστιμα
Μέχρι και σήμερα η σχετική προθεσμία – Ποια είναι τα πρόστιμα που προβλέπονται για υπηρεσίες που δεν θα κάνουν τη σύνδεση
Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS - Έρχονται βαριά πρόστιμα