Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οδηγός των ΚΤΕΛ Κοζάνης έσωσε με ΚΑΡΠΑ επιβάτη που έχασε τις αισθήσεις του

Τον κράτησε στη ζωή μέχρι να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Καίρια φαίνεται πως ήταν η παρέμβαση ενός οδηγού των ΚΤΕΛ Κοζάνης, ο οποίος έκανε ΚΑΡΠΑ σε επιβάτη του λεωφορείου που έχασε τις αισθήσεις του και με τον τρόπο αυτό τον κράτησε στη ζωή μέχρι να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Kozanimedia, το περιστατικό έγινε κατά το σημερινό πρωινό δρομολόγιο προς την Αθήνα. Όταν το λεωφορείο έφτασε στον σταθμό του Κηφισού, ένας επιβάτης, άντρας και ηλικίας περίπου 55 ετών, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Τότε ο οδηγός του 109 λεωφορείου, γνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία για ΚΑΡΠΑ, προχώρησε στην παροχή πρώτων βοηθειών προς τον λιπόθυμο άντρα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον επιβάτη.

Όλα δείχνουν πως η υγεία του εν λόγω άντρα εξελίσσεται ομαλά, με τον οδηγό των ΚΤΕΛ Κοζάνης, ασφαλώς, να «δικαιούται» τα μπράβο και τον έπαινο όλων και ειδικά των υπόλοιπων επιβατών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων
Το πρόγραμμα της αποψινής συνάντησης των Επιταφίων στην «καρδιά» της πόλης και οι πρωτοβουλίες του δήμου Θεσσαλονίκης για ενίσχυση του θρησκευτικού...
Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων