Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου στα Μέγαρα

Ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του είναι αυτή που βιαιοπράγησε στο παιδί της και πως υπέδειξε τον ίδιο ως δράστη, για λόγους εκδίκησης

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του στα Μεγαρα.

Ο 23χρονος απολογήθηκε για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του 4χρονου και του αδερφού του που μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι στο  νοσοκομείο και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αναφορικά με κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας ότι η σύντροφός του είναι αυτή που βιαιοπράγησε στο παιδί της και υπέδειξε αυτόν ως δράστη, για λόγους εκδίκησης, καθώς όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, τον ζήλευε παθολογικά.

Μάλιστα, ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε.

Νωρίτερα, κατέθεσαν στην ανακριτρια η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και η γειτόνισσα του ζευγαριού, καθώς, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, η γυναίκα πρώτα άκουσε φωνές από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας και μετά είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στο σπίτι και να καλεί σε βοήθεια για τον 4χρονο.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)
«Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι ότι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο» αναφέρει ο γνωστός σκηνοθέτης
Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)