Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο θανατηφόρα τροχαία με 4 νεκρούς στην Αθήνα – Έτρεχε με 180 (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στην Ομόνοια και την παραλιακή λεωφόρο – ΙΧ χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού

Τέσσερις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε τροχαία δυστυχήματα στην Ομόνοια και την παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Συγκεκριμένα τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

Η σοβαρότητά του αποτυπώνεται στο video και στις φωτογραφίες:

 

troxaio_athina_2.jpeg

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι. Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.

 

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα στo κέντρο της Αθήνας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/1/2024) στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας. Στο σημείο μετέβησαν  η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο ιστορικός Κωνσταντίνος Σαμουρκασίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη «σημασία της ιστορικής μνήμης σήμερα και στο...
Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Δανιηλίδης: Μητροπολιτικό πάρκο στη ΔΕΘ, συνεδριακό και εκθεσιακό στη Σίνδο
Τι συζήτησε αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών για την μετεγκατάσταση της Έκθεσης με τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών και μέλη της διοίκησης του δήμου
Δανιηλίδης: Μητροπολιτικό πάρκο στη ΔΕΘ, συνεδριακό και εκθεσιακό στη Σίνδο