Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπλόκα από τους αγρότες Λάρισας, Καρδίτσας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65

Βγάζουν στους δρόμους τα τρακτέρ τους και απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, με τους αγρότες της Λάρισας και της Καρδίτσας να βγάζουν σήμερα στους δρόμους τα τρακτέρ τους. Μετά τους αγρότες του Αιγίου χθες, σήμερα οι αγρότες από την Καρδίτσα θα σχηματίσουν μπλόκο στον Ε-65 στη μία το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωση για την συμμετοχή σε πανθεσσαλικό μπλόκο, στο μπλόκο της Καρδίτσας ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν και οι αγρότες από την περιοχή των Φαρσάλων. Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλογών Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ ) έχει απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις σημερινές κινητοποιήσεις και στους κτηνοτρόφους της περιοχής.  Οι αγρότες της Λάρισας θα στήσουν μπλόκο στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65

Η Κεντρική Οδός ενημερώνει ότι, σήμερα στις 11:00 θα τεθεί σε ισχύ αμφίπλευρη εκτροπή κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ανάβρας στο 60,9ο χλμ. με κατεύθυνση προς Τρίκαλα και από τον Α/Κ Προαστίου στο 97,3Ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ταυτόχρονα, θα αποκλειστεί η ράμπα εισόδου του Α/Κ Σοφάδων στο 72,3ο χλμ. με κατεύθυνση προς Τρίκαλα και ο Α/Κ Καρδίτσας στο 80,9ο χλμ. Τέλος, σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων στον Μετωπικό Σταθμό Τρικάλων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
Εξαιτίας της επίσημης άρνησης του Κιέβου να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία