Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ράνια Τζίμα: Πάγωσε με τη «θεραπεία» των ομοφυλόφιλων στην εκκλησία – «Με σιρόπι;»

Αμηχανία αλλά και γέλια προκάλεσε σε Τζίμα και Πρετεντέρη το κείμενο που πρόκειται να διαβαστεί στους πιστούς στις εκκλησίες όλης της χώρας

Αντιδράσεις στο πλατό του Mega, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, προκάλεσαν οι πληροφορίες σχετικά με το κείμενο που πρόκειται να διαβαστεί στους πιστούς στις εκκλησίες όλης της χώρας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, σχετικά με το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε ομόφωνα ότι διαφωνεί με το γάμο και την τεκνοθεσία, ενώ την Κυριακή θα διαβαστεί σχετικό κείμενο στους ναούς.

Συγκεκριμένα, η επιστολή προς τους πιστούς δεν θα έχει καταγγελτικό ή αφοριστικό λόγο αλλά θα εξηγεί τι είναι ο χριστιανικός γάμος και η οικογένεια για την Εκκλησία αλλά και τις συνέπειες του γάμου ομοφύλων.

Επίσης, θα αναφέρεται ως παρέκκλιση η ομοφυλοφιλία και θα ζητάται η στροφή των ομοφυλόφιλων στην Εκκλησία για "θεραπεία".

Η συγκεκριμένη αναφορά σε... θεραπεία προκάλεσε αμηχανία αλλά και γέλια στην παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και στον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη.

"Τι θα θεραπεύει δηλαδή; Ποιος θα θεραπεύει; Με σιρόπι; Με χάπια;" είπε η Ράνια Τζίμα, ενώ ο Πρετεντέρης σχολίασε γελώντας "όλα τα θεραπεύει η Εκκλησία".

"Γιάννη, σε βλέπω έχεις μια κατανόηση στην έννοια της θεραπείας", απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια.

Δείτε το video:

Πηγή: thetoc.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ