Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φλώρινα: Σύλληψη τριών κυνηγών μετά τον τραυματισμό 43χρονου

O 43χρονος μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου

Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο 43χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε βαριά, όταν πήγε με φίλους του για κυνήγι σε περιοχή που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Φλώρινα.

Ο κυνηγός έφερε διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Αρχικά υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Γ.Ν. Φλώρινας για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο τραυματισμός έγινε όταν ο ίδιος κινήθηκε πίσω από έναν θάμνο όπου είχε στήσει καρτέρι. Τότε ένας 65χρονος από την παρέα των κυνηγών τον πέρασε για γουρούνι και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.

Το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης. Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στη σύλληψη των τριών κυνηγών που κυνηγούσαν σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης.

Πηγή protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους