Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο – Νεκρή η γιαγιά, διασωληνωμένο αγοράκι 21 μηνών

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - Τραυματίστηκε και η 31χρονη μητέρα του

Σε τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στo Ηράκλειο και από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το 21 μηνών αγοράκι, η γιαγιά του 59 ετών και η μητέρα του 31 ετών.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό λίγο πριν τις στροφές της Λυγαριάς όταν ένα βαν που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας ξέφυγε τις πορείας του με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Σε αυτό επέβαιναν δύο γυναίκες καθώς και το μικρό αγοράκι, το οποίο ήταν στο πίσω κάθισμα μαζί με την 31 ετών μητέρα του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και 59χρονη γιαγιά του μικρού παιδιού. Σύμφωνα με το ekriti.gr, η 59χρονη άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν. Εκτός από σοβαρά τραύματα στα πόδια, είχε υποστεί και εσωτερικά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και δυστυχώς υπέκυψε.

Σημειώνεται ότι το 21 μηνών εγγονάκι της νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Από το τροχαίο τραυματίστηκε και η 31χρονη μητέρα του μικρού αγοριού, ευτυχώς ελαφρύτερα.

Ο οδηγός του βαν που συγκρούστηκε με το όχημα της οικογένειας, συνελήφθη με εντολή Εισαγγελέα και σήμερα οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Τον πυροβόλησαν δίπλα σε παιδική χαρά
Ο 41χρονος - θύμα της δολοφονικής επίθεσης - είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές
Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Τον πυροβόλησαν δίπλα σε παιδική χαρά