Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Περιπέτεια για οδηγούς 15 ΙΧ - Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια σε Πάρνηθα, Φυλή

Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους - Πάνω από 17 κλήσεις για απεγκλωβισμούς

Η εκδρομή στα χιόνια αποδείχθηκε περιπετειώδης για τους οδηγούς 15 οχημάτων που είχαν ανέβει χθες το βράδυ στην Πάρνηθα και εγκλωβίστηκαν εκεί λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική μετά τα μεσάνυχτα. Κλήση για βοήθεια σε άλλα δύο σημεία δέχθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η πυροσβεστική και στην Φυλή με πεζοπόρα τμήματα να σπεύσουν να βοηθήσουν τους επιβάτες που παραμένουν για αρκετές ώρας μέσα στα οχήματά τους.

Ερπιστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο στη Φυλή (Κρύα Πηγή) με αποτέλεσμα να κατευθύνονται προς τα εκεί πέντε πεζοπόρα τμήματα για να βοηθήσουν.

Ο δρόμος στην Πάρνηθα εξακολουθεί να είναι κλειστός από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω. Οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν είχαν ανέβει στο καταφύγιο της Πάρνηθας και στο Kαζίνο και δεν μπορούσαν να κατέβουν παρότι είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην περιοχή παραμένουν οχήματα της Περιφέρειας Αττικής που συνεχίζουν και ρίχνουν αλάτι στο δρόμο για να μην υπάρξει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους