Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Άντε πάλι»: Η αντίδραση της Τζίμα για τη θέση της εκκλησίας για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πώς αντέδρασε «on air» η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, μόλις άκουσε την θέση της εκκλησίας

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα όταν άκουσε το κείμενο της Ιεράς Συνόδου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο πρόκειται να διαβαστεί την Κυριακή (04/02) στους πιστούς που θα παραβρεθούν στους ιερούς ναούς για την κυριακάτικη λειτουργία.

απόφαση των ιεραρχών να ταχθούν αντίθετοι τόσο στον γάμο όσο και στην τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, προκάλεσε - ξανά- την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα την ώρα του δελτίου ειδήσεων του MEGA. Συγκεκριμένα, την στιγμή που η ρεπόρτερ του καναλιού έλεγε στον «αέρα» ότι σε σημείο της επιστολής αναφέρεται πως η Εκκλησία «είναι ένα πνευματικό νοσοκομείο που θεραπεύει τους ανθρώπους», η παρουσιάστρια του δελτίου έδειξε την ενόχλησή της λέγοντας χαρακτηριστικά «Άντε πάλι...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό