Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παγίδα κουκουλοφόρων σε υδραυλικό στην Πάτρα – Ξύλο με κλωτσιές και μπουνιές

Άγνωστοι τον είχαν ειδοποιήσει να πάει στο συγκεκριμένο σημείο για επιδιόρθωση βλάβης

Άγρια επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους δέχθηκε υδραυλικός στην Πάτρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το απόγευμα στην οδό Μολάων 7 και Πέντε Πηγαδίων, όταν άγνωστοι είχαν ειδοποιήσει τον υδραυλικό να πάει στο συγκεκριμένο σημείο για επιδιόρθωση βλάβης.

Μόλις ο άντρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, του επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι. Άρχισαν να τον χτυπούν σε διάφορα σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να αιμορραγεί. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και επί τόπου έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό του 1ου Αστυνομικού Τμήματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι κουκουλοφόροι χτύπησαν αρκετά τον υδραυλικό με κλωτσιές και μπουνιές ακόμη και στο κεφάλι, ενώ ο βοηθός του, ένας νεαρός Αλβανικής καταγωγής δεν αντέδρασε φοβούμενος τα χειρότερα.

Οι τρεις κουκουλοφόροι μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά, ενώ οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες δεν αποκλείεται να είχαν «προηγούμενα» με τον υδραυλικό και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν το θύμα έκανε μήνυση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι