Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανδρουλάκης: Συναντήθηκε με αγρότες στην Κουλούρα της Ημαθίας

«Οι εικόνες των Βρυξελλών δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Με αγρότες συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης στην Κουλούρα της Ημαθίας, ο οποίος μάλιστα σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε πως «Δυστυχώς έπρεπε να κατέβουν τα τρακτέρ στους δρόμους για να αντιληφθεί ο κ. Μητσοτάκης τα προβλήματα, που ο ίδιος δημιούργησε».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Συναντήθηκα με τους αγρότες στην Κουλούρα της Ημαθίας. Δυστυχώς έπρεπε να κατέβουν τα τρακτέρ στους δρόμους για να αντιληφθεί ο κ. Μητσοτάκης τα προβλήματα, που ο ίδιος δημιούργησε.

Οι εικόνες των Βρυξελλών δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης και της απουσίας σχεδιασμού από πλευράς της για τα προβλήματα και τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα. Στο ΠΑΣΟΚ εργαζόμαστε για τη δημιουργία προοπτικής που θα κρατήσει τον αγροτικό κόσμο στον τόπο του και θα διευρύνει τις δυνατότητες της εγχώριας παραγωγής.

Για έναν πρωτογενή τομέα που μαζί με τη μεταποίηση και τον τουρισμό θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο ισχυρής ανάπτυξης, μακριά από την ευκαιριακή προσέγγιση του κ. Μητσοτάκη που αφήνει την αγροτική γη έρμαιο των funds, βασίζεται στο real estate και επιχαίρει για μια τουριστική ανάπτυξη που δεν λειτουργεί επ’ ωφελεία της υπόλοιπης οικονομίας. Αυτή είναι η ποιοτική μας διαφορά. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Επίσημο «ναι» στη σύνδεση με Σποράδες – Ο στόχος για την έναρξη
Τώρα «πρέπει να τρέξουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες» αναφέρει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης
Θεσσαλονίκη: Επίσημο «ναι» στη σύνδεση με Σποράδες – Ο στόχος για την έναρξη