Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μασούτης: 4 ηλεκτρικά ξύλινα ποδήλατα αξίας 8.000€ σε νικητές διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων του Grand Μασούτης στη Γλυφάδα

Το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Δεκέμβριο για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και ξεχωριστή εμπειρία αγορών στους καταναλωτές. Στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου Grand Μασούτης, μεταξύ των αναρίθμητων προσφορών και δώρων, διενεργήθηκε ένας μεγάλος διαγωνισμός με δώρο 4 ηλεκτρικά, ξύλινα, χειροποίητα ποδήλατα COCO-MAT, δύο ανδρικά και δύο γυναικεία, συνολικής αξίας 8.000€.

Το δώρο ήταν στο πνεύμα του eco friendly χαρακτήρα του νέου πρότυπου καταστήματος Grand Μασούτης που ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία. Προσφέρει ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον αγορών και εργασίας, αφού στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Επιπλέον, τα καρότσια και τα καλάθια που χρησιμοποιούνται για τις αγορές στο κατάστημα είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.  Έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α, αναπτύσσεται 2000 τ.μ. σε δύο επίπεδα, διαθέτει 8 ταμεία, 200 θέσεις πάρκινγκ, 14 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ απασχολεί 83 άτομα προσωπικό.

Το Grand Μασούτης στην Γλυφάδα  αποτελεί το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική και το 15ο Grand Μασούτης της εταιρείας που αριθμεί συνολικά 390 καταστήματα.

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού παρέλαβαν τα δώρα τους το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 σε εκδήλωση που έγινε στο Grand Μασούτης Γλυφάδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019
«Οι διατάξεις βάσει των οποίων επιδόθηκαν ποινές ψηφίστηκαν έναν χρόνο μετά τη φωτιά στο Μάτι» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019