Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Από εμπρησμό η φωτιά που έκαψε ταβέρνα στους Νέους Πόρους – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Ξεκίνησαν, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, τη φωτιά από την οποία προκλήθηκαν ζημιές ύψους 50.000 ευρώ

Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά που είχε εκδηλωθεί τον περασμένο Ιανουάριο σε οικογενειακή ταβέρνα στους Νέους Πόρους Πιερίας και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομική έρευνα δύο άνδρες, 44 και 49 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, οι ίδιοι, με τη χρήση εύφλεκτου υλικού προκάλεσαν την πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές ύψους 50.000 ευρώ, όπως κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Το ανακριτικό υλικό της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των υπαιτίων. Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας, "χαρτογραφώντας" το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι φερόμενοι ως δράστες και έτσι έφτασαν στα ίχνη τους.

Οι δύο άνδρες, κάτοικοι Λάρισας, εξετάστηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, αρνούμενοι την εμπλοκή τους στην υπόθεση, για την οποία φαίνεται να δήλωσαν άγνοια.

* Φωογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους