Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη 31χρονος που έστειλε μήνυμα για βόμβα στο MEGA

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία

Στη σύλληψη ενός 31χρονου που έστειλε απειλητικά μηνύματα για βόμβα, το βράδυ της Παρασκευής (9/2), στο MEGA προχώρησαν οι Αρχές στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 31χρονος συνελήφθη εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές του νησιού το πρωί του Σαββάτου (11/2) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται πως, ο συναγερμός στο MEGA σήμανε λίγο μετά τις 21:00, όταν ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές μετά από μήνυμα για βόμβα. Στον χώρο του τηλεοπτικού σταθμού έσπευσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ωστόσο, μετά από σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράστη αποστολής απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, βραδινές ώρες της 09-02-2024.

Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (10-02-2024) στην Κέρκυρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
«Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών και να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος
Το περιστατικό σημειώθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όταν ο 31χρονος άρχισε να κόβεται με την τηλεκάρτα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος