Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η αποκάλυψη Μητσοτάκη για τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Τι είπε για την πρόοδο των εργασιών στο Ολυμπιακό συγκρότημα

Μια ευχάριστη είδηση περιείχε η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα σόσιαλ μίντια η οποία αφορά μια… συναυλία, την οποία όπως μάλιστα αποκάλυψε ο κ. Μητσοτάκης περιμένει και ο ίδιος.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στα έργα στο ΟΑΚΑ εκτιμώντας ότι το στάδιο θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. «Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω!», γράφει χαρακτηριστικά, ενώ κλείνει τη σχετική ανάρτηση και με στίχους από ένα τραγούδι τους.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Καθώς οι εργασίες στο Ολυμπιακό συγκρότημα προχωρούν, ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη αναφορά, μην κρύβοντας μάλιστα ότι και ο ίδιος είναι φαν του βρετανικού συγκροτήματος: «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους.

Δείτε την ανάρτηση αναλυτικά 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο