Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σκότωσε 3 και αφαίρεσε τη ζωή του – Το χρονικό του φονικού

Ο δράστης φέρεται να βρέθηκε στο υπόγειο νεκρός, με την καραμπίνα δίπλα του

Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, μεταξύ αυτών και ο δράστης.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε τρεις ανθρώπους μέσα στον χώρο της εταιρείας, οι οποίοι φέρονται νεκροί. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ.

Όλα ξεκίνησαν στις 10.20 το πρωί όταν η Άμεση Δράση έλαβε τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο ένας ένοπλος είχε εισβάλλει στη ναυτιλιακή επί της πλατείας Φλέμινγκ στη Γλυφάδα και πυροβολούσε εναντίον των εργαζομένων. Λίγο πριν τις 12 έγινε γνωστό, πως ο 70χρονος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου.

Ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε μια καραμπίνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 70χρονος ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας, αιγυπτιακής καταγωγής. 

glyfada0asthenof.jpg

Το χρονικό 

Μόλις η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στο κτίριο της ναυτιλιακής εταιρείας στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση με τα ΕΚΑΜ να μπαίνουν μέσα στο κτίριο έτσι ώστε να λήξει αυτό το αιματηρό επεισόδιο. Νωρίτερα, έντρομοι εργαζόμενοι έβγαιναν από το κτίριο και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και ακολουθούσε η καταμέτρηση των ανθρώπων που απασχολούνται στη ναυτιλιακή.

ekam.jpg

Μαρτυρίες σοκ υπαλλήλων που κατάφεραν να βγουν από την εταιρεία

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, newsit, protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BOEING: Πέθανε ξαφνικά πληροφοριοδότης - Είχε εκφράσει ανησυχίες για το αεροπλάνο
Ο 45χρονος είχε απολυθεί από την Spirit Aerosystems, καθώς είχε κάνει λόγο για «σοβαρή παραβατική συμπεριφορά» σχετικά με «τη γραμμή παραγωγής των...
BOEING: Πέθανε ξαφνικά πληροφοριοδότης - Είχε εκφράσει ανησυχίες για το αεροπλάνο