Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άσπρισαν οι δρόμοι στην Ξάνθη - Το έστρωσε με χαλάζι (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Οι δρόμοι ντύθηκαν στα λευκά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το εάν έχουν προκληθεί ζημιές σε καλλιέργειες

Χαλάζι έστρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (13/02) στην Ξάνθη, με τους ουρανούς να ανοίγουν και την κακοκαιρία να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, μέσα στην πόλη επικράτησε έντονη νεροποντή, με τους δρόμους να θυμίζουν ποτάμια, ενώ σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Ωστόσο, πιο έντονα ήταν τα φαινόμενα στο κάμπο της Ξάνθης αλλά και σε περιοχές όπως η ΒΙΠΕ, όπου η χαλαζόπτωση θύμιζε περισσότερο χιονόπτωση, προκαλώντας ακόμα και προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι δρόμοι ντύθηκαν στα λευκά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το εάν έχουν προκληθεί ζημιές σε καλλιέργειες.

Δείτε παρακάτω εικόνες από video που δημοσιεύτηκε στα social media στην Εγνατία Οδό, όπου και φαίνονται μεταξύ άλλων οχήματα σταματημένα κάτω από γέφυρα για να προστατευτούν.

 

xalazi.png
xalazi1.png
xalazi2.png

Δείτε βίντεο από το χαλάζι που έπεσε στη ΒΙΠΕ από το xanthinea:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους