Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποπλάνησε πέντε ανήλικα κορίτσια – Καταδικάστηκε 64χρονος στα Τρίκαλα

Είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 αφού προηγουμένως τα κορίτσια είχαν εξομολογηθεί στους γονείς τους ότι είχε προβεί σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους

Συνολική ποινή καθείρξεως 13 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε 64χρονο που πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 35 ετών για την αποπλάνηση πέντε ανήλικων κοριτσιών κάτω των 12 ετών στα Τρίκαλα το 2018.

Όπως υπενθυμίζει το larissanet, ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 αφού προηγουμένως τα κορίτσια είχαν εξομολογηθεί στους γονείς τους ότι είχε προβεί σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους μέσα σε ένα γκαράζ κοντά στην πολυκατοικία όπου κατοικούσε.

Στο Εφετείο χθες ο κατηγορούμενος ανέφερε πως μόλις ήρθαν τα κορίτσια στο γκαράζ, έκανε μόνο μια χειρονομία για να τα απομακρύνει. Η πρόεδρος του επεσήμανε τότε τις αρχικές του καταθέσεις στις ανακριτικές αρχές όπου παραδέχονταν ότι τέλεσε αυτές τις πράξεις, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε ότι τα κατέθεσε αυτά στην αστυνομία.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας της έδρας ρώτησε με τη σειρά του γιατί να πουν αυτά τα πράγματα τα παιδιά. «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν τα έχω κάνει» αρκέστηκε να απαντήσει ο κατηγορούμενος ζητώντας συγνώμη που άφησε τα παιδιά να έρθουν κοντά του.

Το δικαστήριο τελικά τον κήρυξε ένοχο και του επέβαλε ποινές καθείρξεως για την πράξη της αποπλάνησης σε τέσσερα κορίτσια και φυλάκιση 18 μηνών για την πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ένα. Για το πέμπτο κορίτσι ο 64χρονος αθωώθηκε. Στον 64χρονο που επέστρεψε στη φυλακή, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου (στο πρωτόδικο δικαστήριο είχαν απορριφθεί όλα τα ελαφρυντικά).

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό έξω από γνωστό κλαμπ στην Αθήνα
Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές πανικού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, όπου ο δράστης «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον
Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό έξω από γνωστό κλαμπ στην Αθήνα