Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κόρινθος: Επιχείρηση της αστυνομίας στην παλαιοχριστιανική κοινότητα (VIDEO)

Στο σημείο έφθασαν δικαστικός λειτουργός και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι, με τη συνδρομή της αστυνομίας, εξετάζουν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας με τα τέσσερα παιδιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κορινθία, στην περιοχή όπου διαμένει η αυτοαποκαλούμενη παλαιοχριστιανική κοινότητα.

Στο σημείο έφθασαν δικαστικός λειτουργός και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι, με τη συνδρομή της αστυνομίας, εξετάζουν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας με τα τέσσερα παιδιά.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ. καλείται να ερευνήσει – με τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών – πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους όπως ορίζει ο Νόμος και ποιοι είναι οι γονείς τους.

Το ζευγάρι, που τις τελευταίες μέρες έχει εμφανιστεί και έχει κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, δηλώνει ότι έχει 3 ανήλικα παιδιά και μια ενήλικη κόρη, η οποία έχει αποκτήσει ένα δικό της μωρό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από επεισόδιο που είχε η οικογένεια με κυνηγούς. το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε αστυνομική επιχείρηση που ακολούθησε είχαν βρεθεί αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς και 2 παιδιά τους.

Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού, σε λαγούμια και στοές όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ