Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αρνείται να κάνει τεστ DNA για το 11 μηνών βρέφος ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»

Εξακολουθούν να αγνοούνται η μητέρα και τρία από τα παιδιά της οικογένειας

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ο αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, για τις συνθήκες που διαβιεί με την οικογένεια του μέσα σε κατακόμβη στην Ορεινή Κορινθία.

Ο 45χρονος, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας οκτώ παιδιών και, πάνω απ’ όλα, Ορθόδοξος Ρωμιός.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο ίδιος αρνείται να κάνει εξέταση DNA, που θα δείξει αν ταιριάζει με του 11 μηνών βρέφους. Θυμίζουμε πως έχουν αναφέρει ότι το παιδί είναι της κόρης του, Παρασκευής. 

Η εξέταση DNA έχει ζητηθεί από εισαγγελέα. Ερωτηθείς πού βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας, ο πατέρας απάντησε πως δεν γνωρίζει και ότι ελπίζει να μην είναι στην Ικαρία, όπου ζούσαν εκεί για αρκετά χρόνια.

Εξακολουθούν να αγνοούνται η μητέρα και τρία από τα παιδιά της οικογένειας

Τρία από τα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν ν’ αγνοούνται, όπως και η μητέρα τους, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην τους έχει εντοπίσει ακόμα. Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας παρέμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Καταθέτοντας στις Αρχές για τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας, ο 45χρονος αρκέστηκε να πει ότι βρίσκονται σε ασφαλές σημείο, μαζί με τη μητέρα τους, χωρίς όμως να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τα παιδιά, αναζητούνται ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πιστοποιητικά που να τα συνδέουν με τον 45χρονο.

Από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία παρανομία αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξε να ζήσει με την οικογένειά του.

Οι Αρχές όμως εστιάζουν στις συνθήκες που υποχρεώθηκαν να ζήσουν τα μικρά παιδιά τους και στο γεγονός πως δεν πήγαιναν σχολείο, όπως ορίζει ο νόμος.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η επαγγελματική πορεία του 45χρονου. Από τον δήμο Ηλιούπολης που είχε προσληφθεί ως υπάλληλος καθαριότητας, πήρε μετάταξη το 2020 για τον Δήμο Ερέτριας με εξ αποστάσεως εργασία και μισθό 1.029 ευρώ καθαρά μηνιαίως.

Οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο συνεχίζονται, με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις αναρτήσεις του, στο πέρασμα των χρόνων, να βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο.

Πηγή: in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ