Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο – Πότε αναχωρούν τα τρακτέρ

Αύριο στις 11 το πρωί θα αναχωρήσουν από το κέντρο της Αθήνας για τα μπλόκα οι αγρότες

Με σημαίες, κόρνες, πανό και τον κόσμο να χειροκροτά στο πέρασμά τους, οι αγρότες έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης με τα τρακτέρ τους, στο κέντρο της Αθήνας. Συνάδελφοί τους, που ήρθαν στην πρωτεύουσα με δεκάδες λεωφορεία, αγροτικά αυτοκίνητα και πλοία ξεκίνησαν να διαδηλώσουν στο μεγάλο συλλαλητήριο. Στο πλευρό των αγροτών στάθηκαν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί καθώς, την ίδια ώρα με το αγροτικό συλλαλητήριο είχε προγραμματιστεί και πανεκπαιδευτικό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το παρών έδωσαν πάνω από 8.000 άτομα.

Αύριο στις 11 το πρωί θα αναχωρήσουν από το κέντρο της Αθήνας για τα μπλόκα οι αγρότες και τα τρακτέρ που σήμερα θα παραμείνουν στο Σύνταγμα.

«Αγώνας για να μείνουμε στη γη μας» ήταν ένα από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων αγροτών στο Σύνταγμα. Πέρα από τους αγρότες που έλαβαν μέρος, πολλοί είναι και οι πολίτες που τους στήριξαν με την παρουσία τους. Οι αγρότες δήλωσαν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές ήταν και οι αγρότισσες που βρίσκονται στο τιμόνι των τρακτέρ, διεκδικώντας τα αιτήματά τους.

Πηγή: Ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενδοσχολική βία: Πάνω από 140 αναφορές στην πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας
Μέσα σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες λειτουργίας η πλατφόρμα του υπουργείου έχει δεχθεί 148 αναφορές από γονείς και μαθητές
Ενδοσχολική βία: Πάνω από 140 αναφορές στην πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας