Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου - Το μήνυμα της Όλγας Κιουρτσάκη (VIDEO)

Αναβάλλεται η σημερινή παράσταση στο νυχτερινό όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου με τον Θοδωρή Φέρρη

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της τραγουδίστριας άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, μετά από μια περιπέτεια με την υγεία της.

Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια δεν έχει μιλήσει για τη δυσάρεστη είδηση. Το νυχτερινό μαγαζί «Barbarella», όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου με τον Θοδωρή Φέρρη θα αναβάλλει την αποψινή της εμφάνιση. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στα social media για τον θάνατο της γιαγιάς της. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα... Θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας».

Δείτε την ανάρτηση:

anartisi_kioyrtsaki.jpeg

Στη συνέχεια, δημοσίευσε επίσης, ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η γιαγιά της, δίπλα στην κόρη της. «🕊🕊🕊26/12/2023 ...έτσι θα σε θυμάμαι!!!» έγραψε.

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της, η Άντζελα Δημητρίου είχε εξομολογηθεί για τη μητέρα της στο «Στούντιο 4»: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ