Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φοιτητές από Θεσσαλονίκη στα Τέμπη – «Το έγκλημα αυτό, δεν θα ξεχαστεί» (VIDEO)

Την Κυριακή ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κύριος Ιερώνυμος θα τελέσει μνημόσυνο και στη συνέχεια τρισάγιο στο Μακρυχώρι της Λάρισας

Φόρο τιμής λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αποτείουν αυτή την ώρα στα 57 θύματα, φοιτητές από την Αθήνα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σιδηροδρομική τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, με τους 57 νεκρούς, ανάμεσά τους δεκάδες φοιτητές.

Φοιτητές από τα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Αθήνας έχουν έρθει στον τόπο της τραγωδίας, κρατώντας λίγα λουλούδια, και ένα πανό που χαρακτηρίζει του δυστύχημα «ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα». Οι συγκεντρωθέντες δίνουν την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουν και θα βοηθήσουν με κάθε δύναμη να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Την Κυριακή ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κύριος Ιερώνυμος θα τελέσει μνημόσυνο και στη συνέχεια τρισάγιο στο Μακρυχώρι της Λάρισας, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη με τη συμπλήρωση του ενός χρόνου, στο σημείο μηδέν, θα συγκεντρωθούν γονείς προκειμένου και οι ίδιοι να να τιμήσουν τα παιδιά τους, να τιμήσουν τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν σε αυτή τη σιδηροδρομική τραγωδία.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δίκη για το Μάτι: Αυτεπάγγελτη έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Σχετικά με τις αθωώσεις, την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους καταδικασθέντες αλλά και για τις ποινές που επιβλήθηκαν
Δίκη για το Μάτι: Αυτεπάγγελτη έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Πάμε Στοίχημα: Μπορεί με κάλυψη στο 2.08 η Ρεάλ
Ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (30/04).
Πάμε Στοίχημα: Μπορεί με κάλυψη στο 2.08 η Ρεάλ