Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός πάνω σε στύλο της ΔΕΗ βρέθηκε ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος

Οι Αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την περίεργη αυτή υπόθεση

Την περασμένη Δευτέρα (19/2) ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες και περίεργες συνθήκες πάνω σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Παλαιό Φάληρο.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άνθρωπο που προσπάθησε να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή.

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι διαφορετική καθώς ο νεκρός ήταν τελικά ο 26χρονος, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολος Φουρνατζόπουλο. Ο 26χρονος εργαζόταν εκεί από το 2017 ενώ είχε γίνει γνωστός πριν λίγα χρόνια με αφορμή το γλαφυρό ύφος του ρεπορτάζ που είχε κάνει για επεισόδια αστυνομικής βίας που είχαν πραγματοποιηθεί στα Εξάρχεια.

Άγνωστα τα αίτια που βρέθηκε στον στύλο

Ο Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο του περιβάλλον, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του. Πάντως μέχρις στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο. Οι Αρχές εξετάζουν πολλά σενάρια προκειμένου να δοθούν απαντήσεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το documentonews.gr.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι