Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγρότες «Μπλόκο» στο τελωνείο της Λάρισας και συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο

Κινητοποιήσεις από αγρότες και στο τελωνείο των Ευζώνων – Στους δρόμους με τρακτέρ και οι αγρότες από την Καρδίτσα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του οι αγρότες την ώρα που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών για τις αλλαγές στην ΚΑΠ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο τελωνείο της Λάρισα έχουν δώσει ραντεβού για σήμερα 15 με 20 τρακτέρ από τον κόμβο του Πλατυκάμπου. Στη συνέχεια τα τρακτέρ θα πάνε στο κέντρο της πόλης όπου και θα παραμείνουν για 24ωρες.

Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα αγρότες από την Καρδίτσα όπου θα κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης, αλλά και αγρότες των Τρικάλων και της Καλαμπάκας από το μπλόκο της Βασιλικής.

Παράλληλα, για τις 12 το μεσημέρι σήμερα έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις έξω από το τελωνείο των Ευζώνων όπου θα συγκεντρωθούν αγρότες από την κεντρική Μακεδονία.

Το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει για ακόμα μία φορά συμβολικός αποκλεισμός του τελωνείου από τις 19:00- 21:00 για τα φορτηγά που εισέρχονται στη χώρα ενώ αγρότες της δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν ανάλογο συλλαλητήριο στο τελωνείο της Νίκης.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ