Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανικός έξω από σχολείο: Γυναίκα πήγε να αρπάξει παιδί – «Έλα μαζί μου»

Ανησυχία για γονείς και μαθητές

Απόπειρα αρπαγής μαθητή δημοτικού έξω από το σχολείο του στο Μαρούσι, στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η εκπομπή στο Open, Επί Τόπου. Φόβος και ανησυχία σε γονείς και μαθητές.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, γυναίκα μελαμψή και αδύνατη πλησίασε το παιδί και προσπάθησε να το απομονώσει. Το σοκαριστικό είναι, μάλιστα, ότι η απόπειρα πήγε να γίνει μέρα-μεσημέρι! Σε περίοδο με πολλά παιδιά, στην περιοχή. «Η μαμά ήταν κοντά μάλιστα. Αυτή η γυναίκα κουκούλωσε το παιδί και πήγε να φύγει. Συνέβη έξω από το σχολείο, στην παιδική χαρά», υποστηρίζουν μάρτυρες του περιστατικού.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία έδειχνε φιλικές διαθέσεις προς τα παιδιά.

«Ήταν με ωραία ρούχα ντυμένη», είπε ένας άλλος μάρτυρας στην κάμερα της εκπομπής. «Έλα μαζί μου», είπε στο παιδί, με τη μητέρα να τρέχει, πάντως, αμέσως και να γλιτώνει το παιδί. «Είναι ανήκουστο αυτό, απαράδεκτο, μέσα σε τόσο κόσμο. Επικράτησε αναταραχή. Πανικός… Όλοι έψαχναν τα παιδιά τους».

Η απόπειρα αρπαγής έγινε, μάλιστα, γνωστή μέσω ανάρτησης από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. «Προσοχή χρειάζεται από όλους μας». Το περιστατικό έγινε βασικό θέμα συζήτησης στην περιοχή.

Τα στοιχεία σοκάρουν, αφού κάθε δύο μέρες χάνεται ένα παιδί στη χώρα μας. Στοιχεία ανησυχητικά. Οι περιπτώσεις αρπαγής συνδέονται, με βάση την έρευνα, τόσο με trafficking, όσο και με κακοποιήσεις.

Δείτε το σχετικό video: 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους