Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο μεταξύ δύο Ελληνίδων τράπερ: «Θα βάλω να σε βρούνε» (VIDEO)

Ghetto Queen και Kimi Kaldi πιάστηκαν στα χέρια και χτυπούσαν η μια την άλλη σε περιοχή της Αθήνας

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει τις δύο τράπερ Ghetto Queen και Kimi Kaldi να πιάνονται στα χέρια και η μία να χτυπά την άλλη χωρίς κανέναν δισταγμό, σε περιοχή της Αθήνας.

Αρχικά, οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν ύβρεις και στη συνέχεια η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε σκηνή σκληρής βίας. Οικεία πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί τους έσπευσαν να τις χωρίσουν, ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά, ότι μετά τη λήξη του σοβαρού επεισοδίου, ένας άνδρας χτυπά έναν άλλο.

Λίγες ώρες μετά το άγριο ξύλο, η Ghetto Queen έδωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram λεπτομέρειες για το συμβάν. «Θα βάλω να σε βρούνε», λέει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενο στην Kimi Kaldi, ενώ δε διστάζει να μιλά άσχημα για εκείνη, χρησιμοποιώντας βρισιές.

Λίγο αργότερα, η Kimi Kaldi με βίντεο στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε ότι δεν έχει καμία γρατζουνιά. «Δεν θέλω να τρελαίνεστε. Η Kimαρα δεν χάνει ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων, τη στιγμή που αφαιρούσε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της για να δείξει ότι η Ghetto Queen δεν της έκανε κανένα σημάδι.

Δείτε το video:

Πηγή: gazzetta.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ