Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέμπη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Αποτυπώνει σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη, «κάτι να σπάει στην εμπορική αμαξοστοιχία, ελευθερώνοντας το αέριο νέφος»

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο το οποίο περιλαμβάνεται στην συμπληρωματική έκθεση του πραγματογνώμονα που προσέλαβαν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, καταγράφει τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων.

Το νέο αυτό ντοκουμέντο, το οποίο παραδόθηκε στον ανακριτή Λάρισας, αποτυπώνει σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη, «κάτι να σπάει στην εμπορική αμαξοστοιχία, ελευθερώνοντας το αέριο νέφος».

Στο βίντεο φαίνεται η εμπορική αμαξοστοιχία να κινείται προς το τούνελ, ενώ η επιβατική, αν και έχει εκτροχιαστεί συνεχίζει να κινείται, εισέρχεται στην πυρόσφαιρα και αναφλέγεται.

Εξηγώντας ο κ. Κοκοτσάκης μιλώντας στο OPEN σημειώνει πως «εφόσον έχουμε εκρηκτικό μείγμα στον αέρα, έχουμε και φωτιά και χρειάζονται περίπου 1,2 δευτερόλεπτα για να συμβεί το μοιραίο».

Πηγή: cnn.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Τα αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού μετακινήθηκαν για να δώσουν στον Τραμπ στρατιωτικές επιλογές σύμφωνα με δύο πηγές
Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία