Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καλλιθέα: Μυστήριο με δίκυκλο που σταματά έξω από την κάβα λίγο πριν την έκρηξη

Η κάμερα καταγράφει δύο λεπτά πριν την έκρηξη στην Καλλιθέα, ένα δίκυκλο να προσεγγίζει την κάβα

Οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας εξετάζουν οι αρχές, προκειμένου να δουν τι ακριβώς συνέβη με την έκρηξη που συγκλόνισε την Καλλιθέα τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές.

Η κάμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, καταγράφει δύο λεπτά πριν την έκρηξη στην Καλλιθέα, ένα δίκυκλο να προσεγγίζει την κάβα και ο ένας από τους επιβαίνοντες να κατεβαίνει και κάτι να αφήνει στην είσοδο.

Μάλιστα, σημειώνεται από την ΕΡΤ, πως η σφοδρότητα της έκρηξης που σημειώθηκε στις 3:07 τα ξημερώματα στην είσοδο κάβας στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου στην Καλλιθέα, ήταν τέτοια που παρκαρισμένο αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε στη μέση του δρόμου από το ωστικό κύμα.

Συνολικά 8 αυτοκίνητα, αλλά και σπίτια και καταστήματα έχουν υποστεί υλικές ζημιές από τη σφοδρότατη έκρηξη. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως πριν από 8 χρόνια χτυπήθηκε ένα ακόμη ακίνητο του ιδιοκτήτη της κάβας.

Πηγή: Naftemporiki

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)
«Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι ότι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο» αναφέρει ο γνωστός σκηνοθέτης
Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)