Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Ελεύθερη η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Από τους 20 συνολικά κατηγορουμένους που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια 4 κατηγορούμενοι, ως μέλη κυκλώματος νοθείας καυσίμων.

Από τους 20 συνολικά κατηγορουμένους που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για να απολογηθούν για εγκληματική οργάνωση και λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων και αιθυλικής αλκοόλης, οι 4 οδηγήθηκαν στη φυλακή, 8 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι 8 θα απολογηθούν αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, κατά την απολογία του φέρεται να  αρνήθηκε τις κατηγορίες και να ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε  έγγραφο από το Γενικό χημείο του κράτους που να πιστοποιεί την νόθευση των καυσίμων.

Ελεύθερη η 27χρονη

Ελεύθερη χωρίς να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι, αφέθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 27χρονη πρώην παίκτρια reality, η οποία εργαζόταν σε βενζινάδικο με νοθευμένα καύσιμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη του κυκλώματος μετέφεραν με παλέτες επικίνδυνα χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη νόθευση των καυσίμων.

Η αντίστροφη μέτρηση για να φτάσουν οι αστυνομικοί στην οργάνωση, άρχισε έπειτα από μία ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στις Αρχές και στην οποία γινόταν λόγος για μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εισάγουν συστηματικά από τη Βουλγαρία και διακινούν μεγάλες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι διαφυγόντες φόροι ξεπερνούν το 1.200.000 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας μετά τις ταυτόχρονες φωτιές
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας μετά τις ταυτόχρονες φωτιές
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους