Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με τον γνωστό τραγουδιστή

Το τροχαίο που σημειώθηκε στις 5:10 το πρωί της περασμένης Τρίτης είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος

Το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται να παραβιάζει το stop στη λεωφόρο Δεκελείας το αυτοκίνητο να συνέβαλε στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστή Γιάννης Ξανθόπουλος  εξασφάλισε το newsit.gr.

Το οπτικό υλικό που έχουμε στη διάθεση μας αποτελεί ένα από τα βίντεο που έχουν οι αστυνομικές αρχές και συμπληρώντας όλα τα κομμάτια του πάζλ κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση του οχήματος και συνάμα του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη και οδηγού.

Το τροχαίο που σημειώθηκε στις 5:10 το πρωί της περασμένης Τρίτης (12/3/2024) είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος που επέβαινε στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή. Στο βίντεο που έχει στην κατοχή του το newsit.gr, εμφανίζεται σε μια κάθετη  οδό προς λεωφόρο της Δεκελείας να εμφανίζεται αρχικά  το αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας.  

Σε κλάσματα δευτερολέπτου την εμφάνιση του επί της λεωφόρου Δεκελείας κάνει και το SUV του τραγουδιστή.

Το όχημα το οποίο οδηγεί ο ηλικιωμένος άνδρας αν και κινείται αργά, ωστόσο δεν σταματά στο στοπ και μπαίνει στη λεωφόρο Δεκελείας. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος όπως όλα δείχνουν προσπαθεί να αποφύγει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι ελιγμοί του να τον οδηγήσουν στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με το όχημα που επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνοδηγός. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, ενώ οι οδηγοί των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν.

Έτσι οι άνδρες της τροχαίας αξιοποιώντας το  βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου που έγινε το τροχαίο δυστύχημα κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή μετά το τρακάρισμα σταματάει και ο οδηγός του ο όποιος είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, εξέρχεται από αυτό.

Παρόλα αυτά δεν σπεύδει να βοηθήσει, καθώς θα επιβιβαστεί και πάλι στο αυτοκίνητο του και θα φύγει. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες  της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ