Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

UniquAll: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με δώρα για όλη την οικογένεια

Το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης» φιλοξενεί 60 νευροδιαφορετικά παιδιά, προσφέροντάς τους ένα κατάλληλο περιβάλλον άθλησης και διασκέδασης

Το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης» τίμησε το πατροπαράδοτο έθιμο με εορταστικές εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Προπονητές, εθελοντές, συνεργάτες, αθλητές και αθλήτριες, καθώς και οι οικογένειές τους, συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης σε δύο εορταστικές εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 2024 των πέντε τμημάτων του UniquAll. Οι Υποστηρικτές του UniquAll, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και η γαλακτοκομική εταιρεία Arla Foods Hellas, είχαν φροντίσει ώστε όλα τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους να πάρουν δώρα με νόστιμες λιχουδιές. Τα τυχερά παιδιά που βρήκαν τα φλουριά, κέρδισαν, επίσης, μια δωροεπιταγή για τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και επιπλέον δώρα από την Arla. Το «παιχνίδι» της ανακάλυψης των φλουριών ακολούθησαν αθλητικά παιχνίδια, όπως τσουβαλοδρομίες, με τα παιδιά να περνούν ιδιαίτερα διασκεδαστικές στιγμές.

Η εκδήλωση στη Λεόντειο Σχολή Αθηνών πραγματοποιήθηκε παρουσία του εμπνευστή του UniquAll, Δημήτρη Παπανικολάου, και του Περιφερειακού Διευθυντή της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Μάριου Λουλάκη, ο οποίος εκπροσώπησε τη συνέργεια των σούπερ μάρκετ Μασούτης με την ARLA. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Μυρτώ Τσιτσιού.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ευχήθηκε σε παιδιά, γονείς και συνεργάτες, επισημαίνοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ για τρίτη χρονιά και κόβουμε την πίτα μας για το 2024. Σας ευχαριστώ που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας, όλοι μαζί προσπαθούμε να τους παρέχουμε το καλύτερο δυνατό. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και την γαλακτοκομική εταιρεία Arla Foods Hellas, καθώς χάρη σε αυτούς το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν. Ευχαριστώ, επίσης, τη Λεόντειο Σχολή για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στη Νέα Σμύρνη και στα Πατήσια».

diamantis_masoytis_a.e_fotografia_marios_loylakis_perif._dieythyntis_masoyti_kai_dimitris_papanikolaoy_beteranos_athlitis_mpasket.jpg

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Μάριος Λουλάκης, ανέφερε: «Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας του UniquAll. Με αφορμή την κοπή της πίτας εύχομαι καλή χρονιά, με πολλή αγάπη και φυσικά για τα παιδιά πολύ παιχνίδι».

Στην τρίτη του σεζόν, το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης» φιλοξενεί 60 νευροδιαφορετικά παιδιά, προσφέροντάς τους ένα κατάλληλο περιβάλλον άθλησης και διασκέδασης. Φέτος για πρώτη φορά, το UniquAll πραγματοποιείται σε δύο τοποθεσίες, ώστε να εξυπηρετεί ακόμη περισσότερες οικογένειες και περιοχές. Μέσω μιας σειράς δραστηριοτήτων άθλησης για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού, με επίκεντρο τις προπονήσεις Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, το UniquAll έχει ως απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες και ίσες προοπτικές εντός και εκτός αθλητισμού για όλα τα παιδιά.

diamantis_masoytis_a.e_fotografia_me_dora_horigon_1.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι δύο όμηροι λένε ότι ελπίζουν σε μια συμφωνία για την απελευθέρωση τους, αλλά και την απελευθέρωση των άλλων...
Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
«Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών και να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος
Το περιστατικό σημειώθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όταν ο 31χρονος άρχισε να κόβεται με την τηλεκάρτα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος