Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο συλλήψεις για το θάνατο του 33χρονου από κροτίδα στην Κρήτη

Τραυματίστηκε στα πλευρά και κατέληξε από ακατάσχετη αιμοραγία

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά το τραγικό συμβάν την Κυριακή της Αποκριάς (17/3) στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, όπου 33χρονος έχασε τη ζωή του από κροτίδα. 

Πρόκειται για δύο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Ήταν λίγο μετά τις 21.30, ένας άνδρας 33 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα κοντά στα πλευρά με συνέπεια να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.

Εκεί οι γιατροί, σύμφωνα με το ekriti.gr έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με συνέπεια ο νεαρός άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η φωτοβολίδα που είχε ανάψει ο 33χρονος εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να εκπνεύσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η κατοχή και χρήση φωτοβολίδων είναι παράνομη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο αδέλφια του, η μητέρα τους και η γιαγιά τους – Πήγαν να περάσουν το δρόμο από σημείο χωρίς διάβαση
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
exodos-pasha
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους
Αυξημένη η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, με τα υπεραστικά λεωφορεία να έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια
Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία, αυξημένη κίνηση στους δρόμους