Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε φορτηγό στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν δύο άνδρες για την υπόθεση

Περίπου 70 κιλά κάνναβης εντόπισαν στελέχη της περιφερειακής ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, κατά την διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σε φορτηγό, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και πολύμηνη έρευνα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε φορτηγό όχημα, το οποίο είχε εκφορτωθεί από επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο, προερχόμενο από λιμάνι της Ιταλίας.

Κατά την διάρκεια του έλεγχου, με την βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΜΕΖΚΑΛ», τα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν στο χώρο του φορτίου οκτώ χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν 43 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας, συνολικού βάρους 48 κιλών και 139 γραμμαρίων.

Επίσης, εντοπίστηκαν άλλες 215 πλαστικές συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 260 γραμμαρίων.

Στην συνέχεια οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 61χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής ένας 69χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με το Λιμενικό, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεταφοράς των ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους